Over mij

Ik ben Nancy Verschuren.

Op jonge leeftijd voelde ik de behoefte om mensen te helpen, dat was voor mij de reden om de opleiding tot verpleegkundige te volgen. Ik heb 14 jaar in het Elisabeth Ziekenhuis gewerkt op afdeling Gynaecologie/Obstetrie.

Op dit moment ben ik werkzaam bij de GGD Hart voor Brabant op de afdeling Reizigerszorg en in 2007 heb ik de stap gemaakt naar de alternatieve geneeswijzen.

In 2010 heb ik de opleiding tot voetreflexzone therapeut afgerond bij Sonnevelt Opleidingen. Inmiddels heb ik mij verdiept in Reiki, Chinflex, Chinfit, Zwangerschapsreflexologie, Adhd/Add en Dyslectie, Tenenlezen, Oorkaars-kruidenstempelmassage. In 2017 ben ik geslaagd voor de opleiding tot intuïtief masseur bij Sabaaydi massage opleidingen.
Nieuw in de praktijk: Japanse gezichtsmassage en Thaise voetmassage.

Nancy Verschuren

Ik ben aangesloten bij de VNRT (beroepsvereniging voor Nederlandse Reflexzone Therapeuten).
Deze beroepsvereniging vereist een erkend diploma en ziet toe op op jaarlijkse bijscholing om de kwaliteit en professionaliteit te waarborgen. Ik ben ook aangesloten bij de RBCZ (register beroepsbeoefenaren complementaire zorg). Deze registreert en certificeert beroepsbeoefenaren op hbo-niveau van de complementaire en alternatieve geneeswijzen.

​Bent u geïnteresseerd? Dan bent u van harte welkom.