Over mij

Ik ben Nancy Verschuren.

Op jonge leeftijd wist ik het al, ik wilde graag verpleegkundige worden. Mijn wens ging in vervulling toen ik de opleiding mocht gaan doen in het Elisabeth Ziekenhuis, hier heb ik 14 jaar gewerkt waarvan 10 jaar op afdeling Gynaecologie/Obstetrie. Vervolgens heb ik 20 jaar als Reizigersverpleegkundige gewerkt bij de GGD Hart voor Brabant. In mijn zoektocht naar een functie waar ik mijn passie in kwijt kan, ben ik hierna nog werkzaam geweest in de thuiszorg en in een hospice. Echter kort hierna kwam ik tot de realisatie dat ik mij toch volledig wil richten op mijn eigen praktijk.

In mijn werkzaamheden miste ik passie en bezieling. Ik ben geïnteresseerd in de totale mens in een holistische benadering en tot mijn grote vreugde maakte ik kennis met de alternatieve geneeswijzen. Ik heb in 2010 de opleiding tot voetreflexzone therapeut afgerond bij Sonnevelt Opleidingen. Door mijn grote enthousiasme heb ik vele dingen mogen doen. Zoals: Reiki, Chinflex, Chinfit, Zwangerschapsreflexologie, Fertiliteitsreflexologie, ADHD/ADD en Dyslectie, Tenenlezen, Oorkaarskruidenstempelmassage. In 2017 ben ik geslaagd als intuïtief masseur bij Sabaaydi massage opleidingen.

Door het leven, de vele cursussen, de studiereizen en trainingen heb ik een reis binnen mezelf mogen maken wat mij heel bewust heeft gemaakt.

Wilt u met mij op reis, samen ontdekken waar ondersteuning nodig is en het zelf genezend vermogen stimuleren, dan nodig ik u graag uit in mijn praktijk.

Nancy Verschuren

Ik ben aangesloten bij de VNRT (beroepsvereniging voor Nederlandse Reflexzone Therapeuten).
Deze beroepsvereniging vereist een erkend diploma en ziet toe op jaarlijkse bijscholing om de kwaliteit en professionaliteit te waarborgen. Ik ben ook aangesloten bij de RBCZ (register beroepsbeoefenaren complementaire zorg). Deze registreert en certificeert beroepsbeoefenaren op hbo-niveau van de complementaire en alternatieve geneeswijzen.