Tarieven

Let op! Vanaf januari 2024 gelden er nieuwe tarieven in praktijk Nan-Chi.

Reflexzone behandeling

- Intake en eerste behandeling €75,00
(Intake + massage max 90 min)
- Vervolgbehandelingen €62,50
(Therapie + massage max 60 min)
- Kinderen t/m 17 jaar €50,00
(Therapie + massage max 45 min)

Behandelingen die niet worden vergoed:

Oorkaarsbehandeling/ Lichaamskaarsbehandeling en kruiden massage €62,50
Sabaaydimassage €62,50

Tijdens een eerste consult wordt een anamnese afgenomen en krijgt u een massage. Aan de hand van deze gegevens wordt een behandelplan opgezet. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klacht. Reflexzonetherapie is een aanvulling c.q. ondersteuning op de reguliere behandelwijze, stelt geen diagnoses en vervangt nooit de reguliere geneeskunde.

Ik ben aangesloten bij de VNRT en geregistreerd RBCZ therapeut. De VNRT is een beroepsvereniging voor Nederlandse Reflexzone therapeuten. Hierdoor worden mijn behandelingen door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. De behandelingen vallen niet onder het eigen risico. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de VNRT. U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig.

Ik ben aangesloten bij SCAG. (Geschillencommissie Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen)

Betaling geschiedt via overschrijving. Na het consult ontvangt u een nota, die u bij uw zorgverzekering kunt declareren.
Bij verhindering kan de afspraak tot 24 uur tevoren worden geannuleerd. Niet tijdig afgezegde afspraken worden alsnog in rekening gebracht.

logo logo logo